Meer resultaten voor het weer in de kempen

 
het weer in de kempen
Het weer in De Kempen België Worldmeteo.
Het weer in De Kempen België. Laatste update 30/12/2015 @ 1825 uur CET UTC 1. Gegevens afkomstig van Kleine Brogel VLG BE. Wind 4 km/h ZO 130. Neerslagverwachting voor de komende uren. Er wordt voor de komende twee uren geen regen verwacht. Wind 16 km/h ZZW.
Weer in Kempen.
Het weer momenteel in Kempen. De gegevens worden aangeleverd door Meteoplaza.be de Persgroep Publishing NV neemt geen verantwoordelijkheid voor de juistheid ervan. De laatste 48 uur.
Weerbericht Mol Kempen? Bekijk het weer voor de komende 14 dagen in Mol Kempen Zoover.
2 trivago Bekijk prijs tip. 3 Vacansoleil Bekijk prijs tip. 4 Booking.com Bekijk prijs tip. 5 Suncamp Holidays Bekijk prijs tip. Het Zoover veertiendaagse weerbericht! Op vakantie maar wat wordt het weer in Mol Kempen? Hier vind je de veertiendaagse weersverwachting voor Mol Kempen. Weersverwachting Mol Kempen deze week.
Het weer in België onze verwachtingen KMI.
Voorspellingen voor vanavond volgende nacht en morgen vrijdag. Vannacht wordt het zwaarbewolkt vanaf het westen en kan er af en toe wat lichte regen of motregen vallen. Op het einde van de nacht wordt het in het westen overwegend droog. De minima liggen tussen 8 en 11 graden bij een matige zuidwestenwind. Morgen vrijdag is er vooral in het zuidoosten van het land eerst nog wat motregen mogelijk. Daarna wordt het overal droog maar blijft de bewolking overwegen. Nu en dan verschijnt er een opklaring. Het wordt enkele graden koeler maar met maxima van 9 graden in de Ardennen tot 13 graden in Laag-België is het nog steeds zeer zacht voor de tijd van het jaar. De wind waait matig uit het zuidwesten.
Weer Weer per plaats het weer voor De Kempen België.
Weersverwachting en actuele waarnemingen voor De Kempen en omliggende weerstations. Wordt uurlijks geactualiseerd.
Weer buien radar Kempen. 14 daagse weersverwachting Kempen.
De temperatuur gaat geleidelijk omlaag en het vooruitzicht naar volgende week laat in het de noordoostelijke delen vorst zien. In het zuidwesten blijft de middagtemperatuur boven het vriespunt. Het overwegend droge weer met zonnige perioden maakt later in de week plaats voor een wisselvalliger weertype. Hierdoor neemt komende week de kans op sneeuwval toe.
Verwachtingen voor de kust de Ardennen de kempen het centrum Belgisch Lotharingen vanaf vandaag tot de volgende 14 dagen KMI.
Voorspellingen voor vanavond volgende nacht en morgen donderdag. Vanavond neemt de bewolking toe en vannacht trekt een regenzone van west naar oost over het land. Tegen de ochtend is het in het westen al terug droog met opklaringen en nog kans op een bui. De temperaturen dalen tot rond 2 graden in Hoog-België tot 8 graden in het centrum en tot 9 graden aan zee. De matige tot vrij krachtige zuidzuidoostenwind wordt matig en ruimt naar het zuidzuidwesten. Aan zee neemt de wind af tot vrij krachtig. Er is kans op rukwinden tot 60 km/h in het binnenland en tot 65 km/h aan zee. Morgenochtend is het in het oosten van het land nog zwaarbewolkt met regen.
Het weer in België en de wereld voor 10 dagen Skynet.be.
1200 De Camargo alweer weg bij Genk? 1159 Raskin N-VA wil op zoek naar haalbare alternatieven voor onkruidtrein. 1105 Storm Frank bereikt Groot-Brittannië. 1035 Winter doet dit weekend mogelijk zijn intrede in de Ardennen. 1030 En de beste Belg in het buitenland is. 0959 Dode en elf gewonden bij schietpartij op toeristische plek in Dagestan. 0900 Doelpunten doen Lukaku's marktwaarde stijgen. 0844 Mogelijk tot 50 graden warmer dan normaal op de Noordpool door monsterstorm. 0833 Baby valt vanuit buik door het toilet op treinspoor in India. 0800 Kawashima krijgt Schotse werkvergunning. 0703 Geens wil fiscaal voordeel voor rechtsbijstand. 0702 Brusselse motorclub plande aanslagen in Brussel. 1959 Muzikant eist 150 miljoen dollar van Spotify.

Contacteer ons

appartement te huur kempen
asiel kempen
geografische streek
fc kempen
prive ontvangst kempen
mcc de kempen
de stille kempen
acv kempen
vakantiehuizen kempen