Meer resultaten voor wandelen in de kempen

 
wandelen in de kempen
Walking in Antwerpse Kempen Overview of all walking and hiking routes RouteYou.
Walking route 6.23 mi Dutch. Wandelroute aangeboden door Vereniging voor Bos in Vlaanderen. Ontdek met deze wandeling de Kempische Heuvelrug en De Snepkensvijver in de Antwerpse Kempen.
Wandelroutes in de Kempen Kempen.
De regio telt 12 uitstekende wandelnetwerken. Goed voor talloze aantrekkelijke wandelingen. Gedetailleerde kaarten helpen je bij het samenstellen van je wandeltochten. Benieuwd wie nu de culinaire toptalenten in de Kempen zijn? De laureaten van de actie Jong Keukengeweld gelden als de topchefs van morgen.
Wandelen Mechelse Heide Kies je startplek Hoge Kempen Regionaal Landschap Kempen en Maasland.
Terwijl de wandelingen ten noorden van de weg As naar Maasmechelen Jozef Smeetslaan echte boswandelingen zijn brengen de wandelingen ten zuiden van deze weg de bezoeker naar de hoogste punten van de Hoge Kempen met vergezichten tot ver in Duitsland. Af en toe moet er flink geklommen worden en bezoek je de mooiste heidegebieden van de Hoge Kempen Mechelse Heide en Kikbeekbron. Alle wandelingen liggen volledig binnen het Nationaal Park. Het wandelgebied Mechelse Heide telt 9 bewegwijzerde routes. Je kan starten op. de parking van de Toegangspoort Jozef Smeetslaan 280 3630 Maasmechelen de instapplaats Camping Kikmolen Kikmolenstraat 3 3630 Maasmechelen de instapplaats Station Eisden Spoorwegstraat 3630 Maasmechelen de instapplaats Zwembad Maasmechelen Prinsenpark Ringlaan 2 3630 MaasmechelenDe wandelingen in het Mechelse Bos zijn recentelijk aangepast.
Eén Vlaanderen vakantieland De mooiste wandelroute van Vlaanderen vakantieland Eén.
Regio Maasmechelen Nationaal Park Hoge Kempen Limburg. Wandel door prachtige holle wegen geniet van prachtige uitzichten en snuif de frisse lucht op in de Hagelandse Heuvels. Regio Holsbeek Hageland Vlaams-Brabant. Laat je verrassen door het valleilandschap van de Dijle en IJse in de regio Zuid-Dijleland. Regio Huldenberg Zuid-Dijleland Vlaams-Brabant. Zin in een frisse boswandeling? Dan is het Brugse Ommeland iets voor jou. Regio Bulskampveld Brugse Ommeland West-Vlaanderen.
Lage Kempen Wandelen in Limburg.
Hier vind je maar liefst 41% ecologisch belangrijke gebieden gemiddeld 16% in Vlaanderen én ruim drie keer zoveel bossen! Trots op onze streek. We zetten de streekidentiteit en typische elementen van de Lage Kempen in de kijker. We verbinden het landschap met de lokale geschiedenis. We zetten iedereen aan een steentje bij te dragen aan de Lage Kempen van morgen. Zo kunnen we er allemaal zowel mens als dier van blijven genieten. We laten wandelaars en fietsers onbekende plekjes ontdekken langs nieuwe en oude trage wegen. De opbrengst van onze wandelkaarten investeren we opnieuw in de natuur! dus laten we jong en oud via allerlei methoden en kanalen kennis maken met ons landschap en natuur.
Wandelen Kempen-Broek Regionaal Landschap Kempen en Maasland.
In totaal is hij 104 kilometer maar je kan op 7 plaatsen een inkorting kiezen. Op de instapplaatsen vind je een ruime parking en meestal is er een horecazaak aan de parking of in de buurt van de startplek. Er staat een overzichtsbord. Deze instapplaatsen zijn ook de startplek van een lokaal wandelgebied. Woutershof Parking 1 van wandelgebied Stramprooierbroek Grootbroekstraat Molenbeersel Kinrooi. Vosseven Bei Bisschops Parking 5 van wandelgebied Smeetshof Lochtstraat 28 Stramproy Weert. Kasteel Wurfeld Parking 8 van wandelgebied Tösch-Langeren Kapelweg 60 Wurfeld Maaseik. De Wissel Parking 9 van wandelgebied Itterdal plein de Wissel in Opitter Bree. Natuur en Milieucentrum Weert wandelgebied IJzeren Man Geurtsvenweg 4 Weert. Dit zijn de parkings van de lokale wandelgebieden waar de lange afstandswandeling langskomt.
wandelroutes Turnhout De Kempen het Turnhouts vennengebied wandelroutes Antwerpen.
Ten noorden van Turnhout tot aan de Nederlandse grens strekt zich een vlak cultuurlandschap uit. De zandige bodem geeft er akkers en weilanden. Hier en daar blijft nog een stukje van het vroegere heide en vennenlandschap over. Deze van de Klotteraard en het Zwart Water behoren tot de mooiste van de Noorderkempen. anderhalve kilometer ten noorden van de Turnhoutse ring waar de N119 naar Baarle en Breda het Bels.
wandelen in de Antwerpse Kempen.
paginatekst afdrukken Een korte boswandeling met de kinderen een lange dagwandeling of een avontuurlijk weekend in het groen. Geniet van de prachtige omgeving schitterende abdijen en de lokale bieren in de Antwerpse Kempen. De Antwerpse Kempen bieden een afwisselend natuur en cultuurlandschap. Uitgestrekte heidevelden meanderende riviertjes en schitterende natuurgebieden met fraaie bossen akkers en weilanden. Maar ook buitengoederen en kastelen historische dorpen en een groot aantal schitterende abdijen en begijnhoven. De Antwerpse Kempen vormen een goede omgeving voor een schitterende wandeling door de natuur langs de rijke historie van het gebied en langs de vele bieren uit deze streek. In het gebied zijn aantrekkelijke wandelingen uitgestippeld en uniform bewegwijzerd. Op internet staan 23 wandelingen van 3 t/m 17 km. Langs abdijen en begijnhoven.
Koop hier interessante fiets en wandelkaarten! Fiets en Wandelkaarten shop.
Op dit moment vind je op onze webshop alle kaarten van de Vlaamse netwerken en een aantal interessante wandelpublicaties van Lannoo in Vlaanderen en Wallonië. Ook de populaire Knooppunter Wandelpockets zijn beschikbaar. Ook de belangrijkste fietskaarten zitten in ons assortiment! Fiets en Wandelkaarten shop. Knooppunter Wandelpocket Antwerpen necklace. Fiets en Wandelkaarten shop. Knooppunter Wandelpocket Oost-Vlaanderen necklace. Fiets en Wandelkaarten shop. Knooppunter Wandelpocket Vlaams-Brabant necklace. Fiets en Wandelkaarten shop. Knooppunter Wandelpocket West-Vlaanderen necklace. Fiets en Wandelkaarten shop. Fiets en Wandelkaarten shop.

Contacteer ons

gazet van antwerpen editie kempen
camping de lage kempen
weer kempen 14 dagen
hotels kempen belgie
bibliotheek de kempen valkenswaard
natuurpark hoge kempen
hotel kempen
waarheen vandaag kempen
de lage kempen hechtel
weer morgen kempen
het weer de kempen